Rene WolfUSA  
Santa Barbara home.. weblog.. about me.. location.. pictures.. Boston
weblog 
Las Vegaspalmtrees in Santa Barbara
big wavesthe Golden Gate Bridge
HollywoodGrand Canyon
more pictures last update
03.01.2007

Google


School, Boston & gastgezin

Tijd voor een nieuwe update.

School
De school is vandaag begonnen. Heel raar. Een rooster, lessen, toetsen, allemaal nieuwe mensen weer. Erg leuk wel! In mijn klas zit ik met de 'bedbuurman' uit mijn huidige (meer hierover verderop) gastgezin. Ik noem hem altijd bij zijn achternaam "Oh", omdat ik die net kan onthouden. Verder kende ik nog niemand uit mijn klas. Heel raar. Ik heb de afgelopen week al zoveel nieuwe mensen ontmoet, dat ik het gevoel had iedereen al te kennen .. maar .. niet dus! We waren de nieuwtjes in de klas, want we zijn bij een klas gezet die al in level 4 bij elkaar zaten.
Level 4? Ohja, nog niet verteld. Ik ben ingedeeld in level 5. Om te bepalen in of op welk level je zit, moesten we afgelopen vrijdag een test doen. Deze test bepaalde wat je level was en bij wie je werd ingedeeld. Je hebt level 1 t/m 8. Als ik het goed begrepen heb duurt level 5, 10 weken. Dus over 10 weken ga ik over naar level 6.

Mijn 'teacher' is Greg Parker. Schijnt een goede docent te zijn, en mijn eerste indruk van hem was wel goed. De lesdagen zijn langer dan ik had verwacht. Tenminste, het is flink verspreid over de hele week, dus gewoon 5 dagen per week naar school. Waarvan ik op 3 dagen om 8.15 begin. VROOOEG! Maar het gaat tot nu toe prima!

Boston-Toer
Afgelopen zaterdag hadden we een Boston-toer. Vrij kort, maar voor het eerst het centrum in.
Het was een erg mooie dag, strak blauwe lucht, zonnetje .. super dus. Aangezien we met een grote groep waren, hebben we vooral rondgelopen en wat dingetjes bekeken. Wat vooral opviel was dat oud en nieuwbouw door elkaar stonden. Een hele oude kerk, naast een wolkenkrabber. Ik heb eigenlijk nog steeds niet opgezocht waar ik precies gelopen heb, maar .. nog genoeg tijd om dat uit te zoeken.

Gastgezin
Tja, het gastgezin. Het loopt allemaal heel raar. Monica heeft volgens mij een hekel aan mij gekregen. Geen respect en alleen maar gezeur volgens haar. Hmmm .. volgens mij heb ik iets gemist. Alleen gevraagd of de verwarming boven iets hoger mocht, aangezien het koud (16 graden (handig zo'n wekker met thermometer)) was. Gisteren kregen we van Monica te horen dat we niet langer dan tot dinsdag konden blijven slapen, daarna moesten we het huis uit en zelf maar uitzoeken waar we heen gingen. Dinsdag zouden er nieuwe jongens komen, dus .. we moeten morgenochtend voordat school begint onze koffers tijdelijk ergens op school zetten.
Gelukkig hebben we vandaag met iemand op school gesproken over een nieuw gastgezin, en om 17.00 was alles geregeld. Michael (Duitser) en ik gaan saampies naar Fam. Smith.
Barbara Smith, de vrouw des huizes zou ons komen ophalen bij Monica en Bruce, maar .. aangezien we morgenochtend al het huis uit moeten, komt ze ons hopelijk ophalen van school. Het feit dat ze heeft voorgesteld om ons op te halen is al goed voorteken! Hoop ik tenminste. Volgens mij moet het wel goed komen... Ben benieuwd!

10.01.2006 07:05 8 comments
Michiel
Hekel aan jou? Dat kan toch niet, zo irritant ben je niet. Hoop dat je nieuwe gastgezin wat leuker is... en misschien een mooie dochter heeft :-P.
10.01.2006 14:34
Sebastiaan
Goh een reiswekker met thermometer, wat een geniaal cadeau.....deedum.. Lijkt er mij op dat die Monica een beetje 'High strung' is, vooral niet te veel op letten dan. succes bij Mr. and Mrs. Smith ;)
10.01.2006 15:08
Verena
Ha Bostonboy,
Wat was het zondag een feest om met je te kunnen skypen...
En wat vind ik de reacties van Michiel en Sebastiaan leuk. Ik ben inderdaad bang dat Monica niet helemaal goed in haar vel zit. Je bent blijkbaar niet helemaal aangepast, maar dat kan je maar beter zo houden. Ik ben erg benieuwd hoe het bij de Smithen is. Volgens mij is dat beter volk!
Hippy komt er ook even bij, je weet wel tussen toetsenbord en mij in. Heel fijn!
De fotos zijn prachtig. Gisteravond samen met paps gekeken. We herkenden ook wel weer eea. Volgens mij heb je div. fotos in het huis stiekum genomen. Goed om later (ooit) nog eens terug te zien.
Het weer is daar trouwens ook niet veel bijzonders. Net als hier! Wat leuk ook dat je zoveel nieuwe mensen leert kennen. Misschien in het begin bijna een beetje teveel..?
We horen wel hoe het gaat bij fam. Smith en hun 3 cats...
dikke knuffel
10.01.2006 17:27
edwindeen.nl
hiiidiehoo mister wolve!
good bussy there men!
david and barbara smith, waar ken ik die ookweer van?
ik kan me wel inleven in monica, hoe zou jij je voelen als er ineens 7 renéachtigen in je huis rondlopen? :P
maar goed, had ze maar geen ef-opvangstation moeten worden!
mooie foto van het vluchtschema, weet ik eindelijk waar je zit.
het is vandaag bij jou alweer 2 graden warmer dan gisteren (buiten hè!), moet je nagaan hoe warm het over 4 weken is!
groeten!
10.01.2006 17:45
Astrid
Hey Rene!
Heeeeeeeeeeeel veel plezier daar gewenst! Zal vast wel lukken. Jammer dat ik je niet meer gesproken heb van te voren, fijn om te horen dat je een goede reis hebt gehad, zo lang in t vliegtuig.
Michiel tipte me over je weblog.. Natuurlijk!! Dat ik daar niet eerder aan gedacht heb.. Vanaf nu hou ik alles goed in de gaten!
Is inderdaad een goed voorteken dat mevrouw Smith jullie wil op komen halen.. hoop dat 't daar warm en gezellig is ;)
liefs, Astrid
11.01.2006 13:27
Josephien
Hé René! Leuk zeg, deze weblog! En ook erg mooi. Wat een verhalen allemaal, je hebt al heel wat meegemaakt in je eerste week (naja, heb je dat ook alvast gehad ;)). Maar dat gaat vanaf nu dus helemaal goed komen. Heel veel plezier en succes bij je nieuwe gastgezin en succes op school!! groetjes, Josephien
11.01.2006 13:39
Barbara
Ha broeder,

Zo wat een verhalen allemaal weer zeg! Leuk om te lezen!!!
Het is vandaag alweer een week geleden dat je ons verliet. Wat gaat de tijd toch snel...
Wat me trouwens erg opvalt is dat je echt niet zonder me kan he!!! Ookal ben je nog niet in Santa BARBARA, dan zorg je wel dat je in een gastgezin komt met een BARBARA. Wel makkelijk te onthouden!
Nou als het goed is ben je dus vandaag voor het eerst bij de familie Smith en daar staat je vast een warme, gezellige tijd te wachten. Ik ben erg benieuwd.

Mama heeft trouwens best een aardige reactie gezet, ik had verwacht dat je onwijs op je donder zou krijgen, omdat je je daar zo respectloos gedraagt. Ik denk dat ze het opspaart voor als je terug bent (hihi, sorry mam).

Nou dat was het weer even, have fun, dikke kus van...
Jezus
11.01.2006 17:28
verena
Hoi Jochie,
waar zit je nou? ben je al opgehaald?We zijn errrrug benieuwd waar je je koffers nu hebt ondergebracht en jezelf? Je hebt nu middagpauze dus wie weet lees je dit en laat je even wat weten.
Jullie weer is net als hier... baaah.
liefs mams
11.01.2006 19:07
 
renewolf.nl RSS renewolf.nl v4.0 | Copyright © 2005 - 2019 René Wolf :: CLIQworx webdesign :: Powered by Yourhosting