Rene WolfUSA  
Santa Barbara home.. weblog.. about me.. location.. pictures.. Boston
weblog 
Las Vegaspalmtrees in Santa Barbara
big wavesthe Golden Gate Bridge
HollywoodGrand Canyon
more pictures last update
03.01.2007

Google


Snotverkouden ..

Verkouden
De resultaten van het experiment zijn bekend: Reneejtjuhs lichaam kan 16 dagen zonder vitaminen! Eergisteren was de 17e dag, en .. snotverkouden. De vele appels die ik heb gegeten hebben blijkbaar geen baat gehad. Gisteren heb ik bruinbrood, met veel (of meer) granen, gekocht. Ben benieuwd of mijn lichaam dit nog wel kan verwerken. Ook vandaag voel ik me nog behoorlijk verkouden, maar .. morgen zal het weer beter gaan, verwacht ik.

Cambridge
Gisteren zijn we naar Cambridge gegaan. Yazu (de Japanner in ons huis) was jarig, en mocht bepalen wat we gingen doen: Cambridge dus.
Cambridge is het universiteiten gedeelte van Boston, waar o.a. het MIT (Massachusetts Institute of Technology) te vinden is. Ik was en ben nog steeds van plan het MIT eens goed te bezoeken, want gisteren zijn we er alleen heel ff naar binnen geweest, maar er vooral veel langs gelopen. Mijn plan is nog steeds om daar een reading ofzo te volgen. Lijkt me tof, en hopelijk interessant. Eigenlijk hebben we gisteren veel te weinig gezien van Cambridge, dus ik wil het hele gebied nog eens zien.

Na Cambridge zijn we Boston downtown ingedoken, richting Boston Common (en groot mooi park midden in Boston) om daar de metro te nemen. Onderweg naar het park kwamen we langs het typische europese gedeelte van Boston. Smalle steegjes, bestraatte wegen, mooi verlicht, echt gezellig!

School: Quiz!
Morgen heb ik 'test' of 'quiz' zoals ze het hier noemen. Een soort toets over wat ik de afgelopen 2 weken geleerd heb. Zo'n quiz heb ik iedere 2 weken, en leveren samen een eindcijfer op of eigenlijk een 'grade' op: A, B, C, D, of F. Een A staat voor 90% of hoger, een F staat voor Failed, en de rest zit er tussenin.
Vandaag moet ik dus alles nog een beetje doornemen. Ik ga natuurlijk niet voor minder dan een A!

Foto's
Ik ben overigens bezig met het foto gedeelte van deze website, zodat ik jullie iets meer beeld bij de verhalen kan geven .. maar .. nog ff geduld!

22.01.2006 18:27 5 comments
verena
hoi snipje,
wat sneu die verkoudheid. Ach, wat meer vitamines en je knapt weer snel op hoop ik. Het was ook wel een beetje te verwachten. Je had het op het laatst zo druk, dat nu een deel ook ontspanning is en dan komt alles eruit. Flink trainen als je er weer puf voor hebt en toch maar veel frisse lucht. Zo dat waren mammas adviezen..... Voor de rest lees ik steeds met veel plezier je berichten. Je schrijft erg verhalend en dat is leuk te lezen. Ja het MIT stond op je lijst en je hebt gelijk als je daar wat meer aandacht aan geeft dan een dag er even langs gaan. Dat europese gedeelte van Boston is tegenwoordig de buurt van yuppen en zo. Vrij duur! We zagen in een blad wat fotos die we herkenden van onze reis een paar jaar geleden. Leuk om een beetje weet van te hebben wat jij zoal allemaal ziet op dit moment. Trouwens ik ben momenteel in het boek "de regels van het Ciderhuis" aan het lezen en dat speelt ook allemaal in die buurt, Maine Bosten enz. Toevallig he... Warme knuffel mams
23.01.2006 09:39
Sebastiaan
Hey rene. klinkt allemaal toch goed ondanks de verjoudheid ;)

heb een poosje niet gelezen/gepost modat ik zelf ook out&about ben, maar kon nu even tijd maken. Klinkt redelijk confronterend al dat gepresenteer in t engels :) als dat maar goed gaat.

maar zoals je weet, vertelt een foto meer dan 1000 woorden (1001 om precies te zijn) en we zitten heir met smart te wachten op de kiekjes uit boston..Bring 'm on! :)

GL, met je quiz.
24.01.2006 05:41
Marcel
hoi Rene,

elke keer is het weer leuk om je verhalen te lezen. Ik reageer wel niet steeds maarja , tijdens onze chat's praten we al uitgebreid he.

Ik hoop dat je snel van je verkoudheid af bent en fruit , ach het is het proberen waard he. Vooral in combinatie met brownies. Zal ik hier ook uittesten.

Veel plezier aan de overkant van de grote plas.

Knuffel van
je Pa
24.01.2006 12:50
Angela
Hoi Rene,
Ton en ik waren vanmorgen bij jouw ouders en hoorden alle trotse verhalen over jou. Vanmiddag dus gelijk even op jouw site gekeken of dat allemaal wel klopte (haha).
Maar ze hadden gelijk. De site ziet er geweldig uit, de verhalen zijn te gek en we krijgen zo een goed beeld wat jij allemaal uitspookt. Reken maar dat ik je nu ook ga volgen hoor. Ik heb trouwens wel medelijden met die arme studenten die nog op het eerste 'kouwe' adres wonen.
Klein vraagje: Vanaf wanneer ga je je verhalen in het engels plaatsen? Goeie oefening toch?
Heel veel succes en plezier in Boston!
Groetjes van Angela
25.01.2006 17:47
Sweety
Alles kits scheetje?
XxX
26.01.2006 14:01
 
renewolf.nl RSS renewolf.nl v4.0 | Copyright © 2005 - 2019 René Wolf :: CLIQworx webdesign :: Powered by Yourhosting