Rene WolfUSA  
Santa Barbara home.. weblog.. about me.. location.. pictures.. Boston
weblog 
Las Vegaspalmtrees in Santa Barbara
big wavesthe Golden Gate Bridge
HollywoodGrand Canyon
more pictures last update
03.01.2007

Google


Foto's online!

Foto's!
Jaja, het heeft even geduurd, maar de eerste foto's zijn te bewonderen! Aangezien ik nog een flinke achterstand had in te halen staat nog niet alles online, maar wel alles t/m de 1e Boston-tour.

Quiz/test
De quiz was te doen .. hoewel ik had verwacht dat ik alles wel zou weten, waren er toch nog een aantal woorden die ik niet wist. Maar, een score van 89% vind ik voldoende!

Voetbal
Afgelopen zondag zijn we met z'n 5en gaan voetballen. Achter ons huis liggen verschillende sportvelden die we natuurlijk moesten uitproberen. We begonnen met 5 man. Na een tijdje kwamen er allemaal chinezen vaders die hun kinderen naar school (zondag?!) brachten. Nadat ze terugkwamen trokken ze hun voetbalschoenen aan en speelden met ons mee. Na een uur stonden we met meer dan 20 man op het veld. Super leuk! Mijn soccer-skills zijn dan wel niet echt goed, maar het was erg leuk. Helaas ben ik iets te lang doorgegaan (2,5 uur) en .. heb daarna nog tot donderdag rondgelopen met spierpijn. Het schijnt dat de chinezen iedere zondag spelen, dus .. morgen weer!? Het is in ieder geval goed voor mijn conditie .. en .. om al de donuts, ice-cream, brownies, chips, pizza, patat, enz enz, er weer af te trainen.

Munich
Gisteravond zijn we naar de bioscoop gegaan. De film 'Munich'. Een erg goeie film. Waarschijnlijk over een half jaar in Nederland in de bioscoop :P. Ik vond de beeldkwaliteit veel beter dan in nederland, maar de stoelen zitten iets minder lekker. De prijzen zijn overigens ongeveer gelijk aan de prijzen in NL.
We waren met z'n 4en gegaan: Yazu, Mika (Michael 2), Michael en ik, maar voor de eerste twee was de film te lastig. Zij zitten nog een paar levels lager, dus ze begrepen er niets van.

Na de film hebben we een taxi naar huis genomen. Geen keus, want de laatste bus richting 'Newton Corner', onze overstap plek, vertrekt om 1.00. De film was afgelopen om 1.30 ofzo. Gelukkig is het met 4 man nog wel te betalen (18 dollar). Vanaf Newton Corner zijn we naar huis gelopen, ongeveer 40 minuten. Er gaat niets boven een lekkere wandeling door Boston midden in de nacht!

28.01.2006 20:03 4 comments
Marcel
hoi Rene
het is steeds weer leuk om je berichten te lezen. Lekker sportief bezig dus en inderdaad een goeie score.
En vandaag heb je dus waarschijnlijk weer je spieren laten werken.
Ik geniet mee maar beweeg iets minder.

Groetjes van je paps

29.01.2006 17:18
Michiel
Hey René, goed joh van die quiz. Ik vroeg me altijd al af waarom die amerikanen in televisieseries allemaal A's en F's halen, maar dat begrijp ik nu een stuk beter.

Munich draait hier ook al hoor. Lijkt me wel een goede film. Klopt dat? Schrijf eens een filmrecensie :-).

Had je zo'n gele taxi?
29.01.2006 21:13
Barbara
Ha broertje

Zo da's weer ff geleden he! Ik hoorde net van paps dat je gistern weeeer had gebeld... en ik kreeg de groeten van je, dus bedankt daarvoor! Zo te lezen gaat het nogsteeds prima met je. Een score van 89% is toch behoorlijk goed!
Ga je al bijna een level omhoog?
Wat betreft die film, zoals michiel ook al schreef, draai ie hier ook hoor!!! Dus eh... niet zo denigrerend he!!! Weet je wat dat betekent?
Leuk dat je bent gaan voetballen, ik wist niet dat je dat kon...:P!? Is niet verkeerd om de spiertjes weer eens te laten werken.
Nou we bellen mailen gauw weer es, groetjes
Jezus
30.01.2006 11:55
Sebastiaan
Hey rené..

wat doe je nu weer in Duitsland. ik maar denken dat je in de staten die verenigd zijn zat. blijk je in Munchen te zitten ineens... hoe sneaky :)
30.01.2006 17:00
 
renewolf.nl RSS renewolf.nl v4.0 | Copyright © 2005 - 2019 René Wolf :: CLIQworx webdesign :: Powered by Yourhosting