Rene WolfUSA  
Santa Barbara home.. weblog.. about me.. location.. pictures.. Boston
weblog 
Las Vegaspalmtrees in Santa Barbara
big wavesthe Golden Gate Bridge
HollywoodGrand Canyon
more pictures last update
03.01.2007

Google


School, Boston & gastgezin

Tijd voor een nieuwe update.

School
De school is vandaag begonnen. Heel raar. Een rooster, lessen, toetsen, allemaal nieuwe mensen weer. Erg leuk wel! In mijn klas zit ik met de 'bedbuurman' uit mijn huidige (meer hierover verderop) gastgezin. Ik noem hem altijd bij zijn achternaam "Oh", omdat ik die net kan onthouden. Verder kende ik nog niemand uit mijn klas. Heel raar. Ik heb de afgelopen week al zoveel nieuwe mensen ontmoet, dat ik het gevoel had iedereen al te kennen .. maar .. niet dus! We waren de nieuwtjes in de klas, want we zijn bij een klas gezet die al in level 4 bij elkaar zaten.
Level 4? Ohja, nog niet verteld. Ik ben ingedeeld in level 5. Om te bepalen in of op welk level je zit, moesten we afgelopen vrijdag een test doen. Deze test bepaalde wat je level was en bij wie je werd ingedeeld. Je hebt level 1 t/m 8. Als ik het goed begrepen heb duurt level 5, 10 weken. Dus over 10 weken ga ik over naar level 6.

Mijn 'teacher' is Greg Parker. Schijnt een goede docent te zijn, en mijn eerste indruk van hem was wel goed. De lesdagen zijn langer dan ik had verwacht. Tenminste, het is flink verspreid over de hele week, dus gewoon 5 dagen per week naar school. Waarvan ik op 3 dagen om 8.15 begin. VROOOEG! Maar het gaat tot nu toe prima!

Boston-Toer
Afgelopen zaterdag hadden we een Boston-toer. Vrij kort, maar voor het eerst het centrum in.
Het was een erg mooie dag, strak blauwe lucht, zonnetje .. super dus. Aangezien we met een grote groep waren, hebben we vooral rondgelopen en wat dingetjes bekeken. Wat vooral opviel was dat oud en nieuwbouw door elkaar stonden. Een hele oude kerk, naast een wolkenkrabber. Ik heb eigenlijk nog steeds niet opgezocht waar ik precies gelopen heb, maar .. nog genoeg tijd om dat uit te zoeken.

Gastgezin
Tja, het gastgezin. Het loopt allemaal heel raar. Monica heeft volgens mij een hekel aan mij gekregen. Geen respect en alleen maar gezeur volgens haar. Hmmm .. volgens mij heb ik iets gemist. Alleen gevraagd of de verwarming boven iets hoger mocht, aangezien het koud (16 graden (handig zo'n wekker met thermometer)) was. Gisteren kregen we van Monica te horen dat we niet langer dan tot dinsdag konden blijven slapen, daarna moesten we het huis uit en zelf maar uitzoeken waar we heen gingen. Dinsdag zouden er nieuwe jongens komen, dus .. we moeten morgenochtend voordat school begint onze koffers tijdelijk ergens op school zetten.
Gelukkig hebben we vandaag met iemand op school gesproken over een nieuw gastgezin, en om 17.00 was alles geregeld. Michael (Duitser) en ik gaan saampies naar Fam. Smith.
Barbara Smith, de vrouw des huizes zou ons komen ophalen bij Monica en Bruce, maar .. aangezien we morgenochtend al het huis uit moeten, komt ze ons hopelijk ophalen van school. Het feit dat ze heeft voorgesteld om ons op te halen is al goed voorteken! Hoop ik tenminste. Volgens mij moet het wel goed komen... Ben benieuwd!

10.01.2006 07:05 8 comments
 
renewolf.nl RSS renewolf.nl v4.0 | Copyright © 2005 - 2019 René Wolf :: CLIQworx webdesign :: Powered by Yourhosting