Rene WolfUSA  
Santa Barbara home.. weblog.. about me.. location.. pictures.. Boston
weblog 
Las Vegaspalmtrees in Santa Barbara
big wavesthe Golden Gate Bridge
HollywoodGrand Canyon
more pictures last update
03.01.2007

Google


New hostfamily!

Fam. Smith
Afgelopen dinsdagavond was het zover. Rond 18.30 zouden we op school worden opgehaald door fam Smith. We (Michael en ik) waren toch wel een beetje zenuwachtig. Wat voor mensen? Wat voor huisgenoten? Hoe ver weg van school?
Onze koffers stonden al de hele dag netjes te wachten bij de receptie. Om 18.40 ging de voordeur van de school open .. en .. daar kwamen twee vrij rare/aparte mensen naar binnen lopen. Een vrij dikke oudere man met grote baard, en .. een oudere vrouw met apart haar, een neuspiercing en een 'stijve' houding. Yup! Onze nieuwe ouders!
In de auto onderweg naar ons nieuwe huis werd het iets gezelliger, en thuis aangekomen werd ik steeds blijer. Leuke huisgenoten (6 stuks), een lekker bed, een eigen woonkamer (voor ons zessen) met tv (met nu WEL alle tv-kanalen), een dvd-speler, werkend internet, een warm huis (20 graden), genoeg kastruimte (kon ik EINDELIJK mijn koffers uitpakken), een eigen nachtkastje, een piano in huis, katten in huis, een (goed gevulde) koelkast, waar we onbeperkt uit mogen pakken (Jajajaja, inclusief lots of ICECREAM!).

David and Barbara
David en Barbara zijn erg aardige mensen. We eten iedere avond met z'n allen, en ze proberen ons dan altijd allerlei dingen te leren. Ze zijn echt ingesteld op internationale studenten. Daarnaast bakt Barbara graag .. wat dus inhoud dat er altijd wel muffins, brownies of iets dergelijks, in de keuken te vinden is. Gisteravond, voor ik onder de douche sprong (douchen mag wanneer je wil!) moest ik natuurlijk ff wat proeven. DAMN! Brownies .. lekkerrrrrrrr! David is ook erg aardig.

Gebed
Eergisteravond, tijdens ons eerste maal in huize Smith, werd er eerst gebeden. Tijdens het gebed (dat onder andere over Michael en mij ging) moest ik toch ff flink mijn best doen om wat (traan)vocht tegen te houden. Het voelde goed, dit huis, het ontvangst, en voor het eerst een echt Amerikaans gevoel. Voor het eerst een 'hier kan ik het nog wel ff uithouden'-gevoel.

Huisgenoten
De huisgenoten zijn ook weer helemaal okee! Mijn kamergenoot is Mario uit Mexico. Hij is .. groot! Een beetje lomp, maar dan positief bedoeld. Hij is gewoon erg breed en groot. Hij loopt niet door het huis, hij stampt door het huis. Maar hij is erg aardig. Michael, de Duitser slaapt in de kamer (met piano) naast ons. Om het makkelijk te maken is er nog een Michael in huis. We noemen hem Mika. Hij komt uit Belgie, en spreekt Frans. Hij is ook erg aardig, en daarnaast nu al mijn grote 'vreet-mate'.
Ook is er .. euh .. de Japanner. Naam vergeten. Hij is erg grappig. Hij spreekt slecht Engels wat hem alleen maar grappiger maakt. En .. last but not least .. we have Oréli! Vast verkeerd geschreven. Oréli is onze vrouwelijke huisgenote uit Frankrijk. Zij woont op de Smith-verdieping (een verdieping lager), en .. is .. leuk! Daar hou ik het voorlopig ff bij.

Bus
Het is gewoon helemaal goed hier. Leuke mensen, lekker voedsel, genoeg ruimte. Ik blijf! Enige nadeel is de busreis. Vooral de overstap maakt het lastig, en de verschillende bussen die je kan nemen maar waarbij je weer op verschillende busstops moet uitstappen. Erg lastig nog, maar we zullen het wel leren.
Het houdt wel in dat ik voorlopig om 6.30 op moet staan, zodat we om 7.20 mee kunnen rijden met David, die ons bij de bushalte afzet.

Laatste dag school
Morgen alweer de laatste dag school, en dan hebben we een lang weekend. Maandag is er een of andere feestdag in USA (I forgot the name). Plannen zijn er nog niet voor het weekend, maar denk dat het tijd wordt om weer eens wat van Boston te zien.

13.01.2006 06:50 8 comments
 
renewolf.nl RSS renewolf.nl v4.0 | Copyright © 2005 - 2019 René Wolf :: CLIQworx webdesign :: Powered by Yourhosting