Rene WolfUSA  
Santa Barbara home.. weblog.. about me.. location.. pictures.. Boston
weblog 
Las Vegaspalmtrees in Santa Barbara
big wavesthe Golden Gate Bridge
HollywoodGrand Canyon
more pictures last update
03.01.2007

Google


Snotverkouden ..

Verkouden
De resultaten van het experiment zijn bekend: Reneejtjuhs lichaam kan 16 dagen zonder vitaminen! Eergisteren was de 17e dag, en .. snotverkouden. De vele appels die ik heb gegeten hebben blijkbaar geen baat gehad. Gisteren heb ik bruinbrood, met veel (of meer) granen, gekocht. Ben benieuwd of mijn lichaam dit nog wel kan verwerken. Ook vandaag voel ik me nog behoorlijk verkouden, maar .. morgen zal het weer beter gaan, verwacht ik.

Cambridge
Gisteren zijn we naar Cambridge gegaan. Yazu (de Japanner in ons huis) was jarig, en mocht bepalen wat we gingen doen: Cambridge dus.
Cambridge is het universiteiten gedeelte van Boston, waar o.a. het MIT (Massachusetts Institute of Technology) te vinden is. Ik was en ben nog steeds van plan het MIT eens goed te bezoeken, want gisteren zijn we er alleen heel ff naar binnen geweest, maar er vooral veel langs gelopen. Mijn plan is nog steeds om daar een reading ofzo te volgen. Lijkt me tof, en hopelijk interessant. Eigenlijk hebben we gisteren veel te weinig gezien van Cambridge, dus ik wil het hele gebied nog eens zien.

Na Cambridge zijn we Boston downtown ingedoken, richting Boston Common (en groot mooi park midden in Boston) om daar de metro te nemen. Onderweg naar het park kwamen we langs het typische europese gedeelte van Boston. Smalle steegjes, bestraatte wegen, mooi verlicht, echt gezellig!

School: Quiz!
Morgen heb ik 'test' of 'quiz' zoals ze het hier noemen. Een soort toets over wat ik de afgelopen 2 weken geleerd heb. Zo'n quiz heb ik iedere 2 weken, en leveren samen een eindcijfer op of eigenlijk een 'grade' op: A, B, C, D, of F. Een A staat voor 90% of hoger, een F staat voor Failed, en de rest zit er tussenin.
Vandaag moet ik dus alles nog een beetje doornemen. Ik ga natuurlijk niet voor minder dan een A!

Foto's
Ik ben overigens bezig met het foto gedeelte van deze website, zodat ik jullie iets meer beeld bij de verhalen kan geven .. maar .. nog ff geduld!

22.01.2006 18:27 5 comments
 
renewolf.nl RSS renewolf.nl v4.0 | Copyright © 2005 - 2019 René Wolf :: CLIQworx webdesign :: Powered by Yourhosting