Rene WolfUSA  
Santa Barbara home.. weblog.. about me.. location.. pictures.. Boston
weblog 
Las Vegaspalmtrees in Santa Barbara
big wavesthe Golden Gate Bridge
HollywoodGrand Canyon
more pictures last update
03.01.2007

Google


Foto's online!

Foto's!
Jaja, het heeft even geduurd, maar de eerste foto's zijn te bewonderen! Aangezien ik nog een flinke achterstand had in te halen staat nog niet alles online, maar wel alles t/m de 1e Boston-tour.

Quiz/test
De quiz was te doen .. hoewel ik had verwacht dat ik alles wel zou weten, waren er toch nog een aantal woorden die ik niet wist. Maar, een score van 89% vind ik voldoende!

Voetbal
Afgelopen zondag zijn we met z'n 5en gaan voetballen. Achter ons huis liggen verschillende sportvelden die we natuurlijk moesten uitproberen. We begonnen met 5 man. Na een tijdje kwamen er allemaal chinezen vaders die hun kinderen naar school (zondag?!) brachten. Nadat ze terugkwamen trokken ze hun voetbalschoenen aan en speelden met ons mee. Na een uur stonden we met meer dan 20 man op het veld. Super leuk! Mijn soccer-skills zijn dan wel niet echt goed, maar het was erg leuk. Helaas ben ik iets te lang doorgegaan (2,5 uur) en .. heb daarna nog tot donderdag rondgelopen met spierpijn. Het schijnt dat de chinezen iedere zondag spelen, dus .. morgen weer!? Het is in ieder geval goed voor mijn conditie .. en .. om al de donuts, ice-cream, brownies, chips, pizza, patat, enz enz, er weer af te trainen.

Munich
Gisteravond zijn we naar de bioscoop gegaan. De film 'Munich'. Een erg goeie film. Waarschijnlijk over een half jaar in Nederland in de bioscoop :P. Ik vond de beeldkwaliteit veel beter dan in nederland, maar de stoelen zitten iets minder lekker. De prijzen zijn overigens ongeveer gelijk aan de prijzen in NL.
We waren met z'n 4en gegaan: Yazu, Mika (Michael 2), Michael en ik, maar voor de eerste twee was de film te lastig. Zij zitten nog een paar levels lager, dus ze begrepen er niets van.

Na de film hebben we een taxi naar huis genomen. Geen keus, want de laatste bus richting 'Newton Corner', onze overstap plek, vertrekt om 1.00. De film was afgelopen om 1.30 ofzo. Gelukkig is het met 4 man nog wel te betalen (18 dollar). Vanaf Newton Corner zijn we naar huis gelopen, ongeveer 40 minuten. Er gaat niets boven een lekkere wandeling door Boston midden in de nacht!

28.01.2006 20:03 4 comments
 
renewolf.nl RSS renewolf.nl v4.0 | Copyright © 2005 - 2019 René Wolf :: CLIQworx webdesign :: Powered by Yourhosting