Rene WolfUSA  
Santa Barbara home.. weblog.. about me.. location.. pictures.. Boston
weblog 
Las Vegaspalmtrees in Santa Barbara
big wavesthe Golden Gate Bridge
HollywoodGrand Canyon
more pictures last update
03.01.2007

Google


Superbowl

Wat gaat de tijd toch hard .. het vorige weekend is nog maar net voorbij en het is alweer weekend.

South-korean food en Playtime!
Afgelopen weekend was erg leuk! Zaterdagavond, het zuid-koreaanse-voedsel-avondje was erg geslaagd. Na een lange busreis waren we rond 18.30 bij Rose (de meid die me uitgenodigd had). Het huis was erg groot en mooi en de keuken typisch Amerikaans: groot!
Er liepen allemaal mensen rond; familie, EF-studenten, bezoek, host-pa en ma, en een erg aardige professor uit Italië die voor een paar maanden in het huis woont en les geeft aan een universiteit in Boston.
Het eten was vrij snel klaar, en was erg goed binnen te houden! Er zaten een paar 'vrij pittige' gerechten tussen, maar het was erg lekker! Bij elk gerecht hadden ze een briefje geschreven met de naam van het gerecht. Allemaal veel te moeilijke namen om te onthouden natuurlijk. We aten trouwens maar met 9 man waarvan 6 EF-studenten. Waarom de rest niet mee at weet ik nog steeds niet.

Na het eten besloten we (Dennis, Rose, meid 2, meid 3, en ik) naar 'Playtime' te gaan om te poolen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het klonk leuk .. en het was nog veel leuker! Daar aangekomen keek ik mijn ogen uit: Een gigantische hal waar je werkelijk alles kon doen. Basketballen, honkballen, karten, darten, poolen, gokken, eten, boxen kijken op minimaal 20 gigantische schermen, air-hockey, en allemaal kermis-achtige gokspellen .. en nog veel meer. Wij hadden pooltafel 50 van de 60 die er stonden. Gewéldig!!! Om een uurtje of 23.30 moesten we helaas stoppen, om de laatste bus te halen.

Superbowl!
Als je in Amerika woont of leeft kom je niet onder dit event uit, de superbowl, oftewel: American football!
Het sport-event van het jaar in USA. Michael had een tip gekregen om naar Boston College te gaan, aangezien daar altijd wel ergens een superbowl-party te vinden zou zijn.
David, onze host-pappa, bracht ons rond 16.30 naar Boston College. We hadden al diverse plannetjes gemaakt om binnen te komen, als buitenstaanders, maar er was nergens controle, dus dat ging vrij gemakkelijk. Ik dacht dat Boston College een groot gebouw ofzo was, maar .. niets was minder waar: het was een hele stad! Een eigen buslijn, een eigen stadium, supermarkt, gigantisch sportcomplex, kerk en tientallen gigantische gebouwen waar studenten wonen of naar school gaan. Behoorlijk indrukwekkend dus. Na eerst een uurtje onze ogen uitgekeken te hebben gingen we opzoek naar de party's. Ergens in een van de studentenflats hier een vel papier met daarop: *Superbowl party, 7th floor, studentlounge*. Aangezien we alleen met studentenpas het gebouw in konden hebben we even gewacht totdat er iemand naar buiten kwam. Aangekomen op floor 7 hadden we al vrij snel de juiste plek gevonden. Een grote ruimte met tafels vol met chips en frisdrank. Aangezien we ons behoorlijk als buitenstaanders voelden tussen al die studenten die elkaar kenden besloot ik iemand aan te spreken. Een erg aardige jongen "Nick": we waren welkom, mochten pakken wat we wilden, en hij vertelde dat later op de avond pizza zou komen. Toppie dus! Gratis chips, cola en pizza en superbowl!
Helaas was er niet echt veel animo voor de superbowl .. wel voor de gratis pizza! Maar toen de pizza op was waren er nog maar zes niet echt actief kijkende amerikanen over. Jammurrrr, maar was toch weer een hele ervaring! De superbowl duurde ongeveer 4 uur en is gewonnen met 21-10 door de Pittsburghs Steelers die tegen de Seattle Hawks speelden.

New York
Jaja, het gaat dan eindelijk gebeuren! Het hotel is geboekt! De koffers zijn al bijna gepakt! Volgende week hebben we een lang weekend, aangezien maandag de 20ste een feestdag is in Amerika (Presidents Day). Vrijdag, 'na' school vertrekken we met de bus richting New York. Het hotel dat we geboekt hebben is OP Times Square, dus .. TOF! Heb er behoorlijk zin in!

Sneeuwstorm?
Gaat het dan eindelijk gebeuren? Meters sneeuw? Vanavond wordt er een sneeuwstorm verwacht .. of .. in ieder geval een paar sneeuwvlokjes... De laatste sneeuwbui was alweer twee weken geleden, dus tijd voor verse sneeuw. Ohja, zie hier het laatste weer nieuws.

11.02.2006 21:57 6 comments
 
renewolf.nl RSS renewolf.nl v4.0 | Copyright © 2005 - 2019 René Wolf :: CLIQworx webdesign :: Powered by Yourhosting