Rene WolfUSA  
Santa Barbara home.. weblog.. about me.. location.. pictures.. Boston
weblog 
Las Vegaspalmtrees in Santa Barbara
big wavesthe Golden Gate Bridge
HollywoodGrand Canyon
more pictures last update
03.01.2007

Google


Road/CityTrip

Road/CityTrip

Morgen, of .. eigenlijk al vandaag .. is het zover! Spring Break! Oftewel: reizen maar!
Het was een hectische week. Verhuizing regelen, trip regelen, en graduation van een hoop mensen. Het semester is afgelopen, dus veel mensen gaan naar huis. Vandaag was dus een dag van afscheid, foto's, feestjes, diploma-uitreiking .. enz. Erg gezellig, maar .. we moesten ook nog ff de laatste dingen regelen voor de trip.
Uiteindelijk is de planning voor de trip als volgt:
Morgenochtend vertrekken we om 6.30, met mijn koffer (jaja, ik verhuis ook ondertussen nog ff) naar Boston Downtown waar we Michael in de CityDorm ophalen. Ik laat mijn koffer bij hem staan. Vervolgens gaan we naar 'Alamo' het bedrijf waar we de auto hebben gereserveerd. Met de auto rijden we weer terug naar huis om alle spullen in te laden .. en .. vertrekken maar!
De eerste bestemming, volgens planning, is Washington, waar we ongeveer 2 dagen zullen blijven.
Philadelphia slaan we op de heenweg over .. maar .. als we tijd over hebben gaan we daar op de terugweg heen. De volgende bestemming is Hatteras! Nooit van gehoord? Ik ook niet .. maar de weg die ons daarheen brengt lijkt me errrug gaaf! (zie hier). Jaja .. het is die weg 'in' de zee!
Vervolgens moeten we een paar ferries nemen .. om vervolgens onze weg te vervolgen naar Myrtle Beach. Het schijnt dat daar een mooi strandje te vinden is. Vervolgens gaan we naar Charleston, en eindbestemming Savannah. Daarna nemen we de snelweg terug. Boston - Savannah (via highway) is overigens ongeveer 1650km. Flink stukje rijden dus, maar .. ik heb er zin in!!

De koffers zijn gepakt, voor mijn verhuizing en de trip. De wekker is gezet! Wij zijn er klaar voor!!!

De mensen uit mijn nieuwe gastgezin zijn trouwens helemaal geweldig! Ze waren (als enige gastgezin) aanwezig bij de graduation. Aan het einde sprak ik haar aan om e.e.a. af te spreken voor de verhuizing .. en .. ze boden aan om mij naar huis te brengen en mijn koffers op te halen. Ik had natuurlijk nog niet alles gepakt, dus heb ik ze alles wat gepakt was meegegeven. Onderweg erg leuk met ze gepraat. Ze zijn geinteresseerd erg behulpzaam en warm. Flink wennen dus! :P

I'm ready for some new experiences!! Bring it on!

17.03.2006 07:30 4 comments
 
renewolf.nl RSS renewolf.nl v4.0 | Copyright © 2005 - 2018 René Wolf :: CLIQworx webdesign :: Powered by Yourhosting