Rene WolfUSA  
Santa Barbara home.. weblog.. about me.. location.. pictures.. Boston
weblog 
Las Vegaspalmtrees in Santa Barbara
big wavesthe Golden Gate Bridge
HollywoodGrand Canyon
more pictures last update
03.01.2007

Google


Vanallus en nogwat!

Fam. Poppy!

Inmiddels zit ik er alweer 3 weken .. en het is hier helemaal super! Eindelijk, een gastgezin zoals ik me een Amerikaans gastgezin voorgesteld had! Met mensen die het leuk vinden om studenten in huis te hebben, die hun best doen om lekker te koken, en het ons allemaal naar onze zin te maken. Helemaal toppie dus! Het huis leeft echt, er is altijd wel iets te doen. Het is dan ook een erg groooot huis.
De familie bestaat uit: gastmoeder Vicky, gastvader Teddy, en gastzoon Teddy Jr., om het lekker ingewikkeld te maken. De vader en moeder van Vicky leven ook in het huis, maar zijn erg oud en niet helemaal (helemaal niet?) helder meer. Verder leeft er nog een Russische vrouw die Vicky helpt met koken en schoonmaken. Daarnaast natuurlijk de EF-studentjes, waarvan er in dit huis momenteel .. euh .. 13 leven! Daarnaast hangt er regelmatig familie hier rond, vrienden van Teddy Jr., of .. vrienden van de family, zoals Eddy, die hier regelmatig 'rondhangt'. Super gezellig dus!
Een potje poolen, tafeltennissen, tv kijken op een van de 9 tv's (waarvan 3 van die megagrote), zwemmen (pas in de zomer natuurlijk), zitten in de jacuzzi, spelen op een van de 3 piano's, basketballen op het het basketbal-veldje, dansles in de kelder, yoga op zaterdagmorgen, brownies bakken, of een reading op woensdagavond, of een paasmaal waarbij we iedereen die we maar willen mogen uitnodigen, een spelletje spelen op de Xbox van Teddy (op natuurlijk zo'n huge tv-scherm of gewoon ff zitten kletsen met iemand. Het is hier iedere dag feest!
De afgelopen week was nog eens extra druk:

Mike and Mike in the Morning (ESPN Radio.com)

Maandagavond, vlak voor het slapen gaan, kwam Teddy Jr. de kamer in met de vraag of ik zin had om de volgende morgen een live radio-uitzending bij te wonen in een hotel, inclusief gratis ontbijt. De uitzending (Mike and Mike in the Morning) was gericht op het openingsseizoen van de Red Sox. Aangezien Vicky had besloten niet mee te gaan, en ik de eerste huisgenoot was die Teddy tegenkwam had ik geluk en mocht ik mee ipv Vicky. Een nadeel was dat ik om 5uur moest opstaan. De uitzending begon om 6.00. Rond 7.45 moest ik gaan, om op tijd op school te zijn.

Bruins vs Montreal

Donderdagavond was het icehockey-time! De Bruins (Boston) tegen Montreal (Canada); 3-4, helaasssss! Maar erg leuk, en ook weer een hele belevenis. Sportevenementen in USA gaan niet om de sport zelf, maar meer om entertainment, is me inmiddels erg opgevallen. Ze maken er altijd een hele show van. En zodra een speler van Montreal tegen de wand gebeukt, of hard onderuit gehaald werd, begon het hele stadium hard te juichen. En .. ook een vechtpartij waarbij twee spelers met elkaar op de vuist gingen ontbrak niet. Natuurlijk was er ook de hotdog met ketchup.

Big Apple Circus

Vrijdagavond was het tijd voor circus. Normaal ben ik niet zo weg van circus, maar goed .. tegen een vrouw zeg je natuurlijk geen nee. We hadden de goedkoopste plaatsen (nog net binnen de tent), maar het was leuk! Circus in USA moet je natuurlijk ook eens meegemaakt hebben. Na het circus hebben we nog ff wat vocht genuttigd, erg gezellig dus!

Pasen!

Jaja, ben ik even blij dat ik verhuisd ben. Hier wordt namelijk WEL pasen gevierd! En niet zo'n beetje ook. Zondagmiddag was er een paasdinner. We mochten uitnodigen wie we wilden. Van die kans heb ik natuurlijk meteen gebruik gemaakt: Yasu, Micka, Omar (jongen uit Turkije) en Livia (klasgenote, WHOEI!) waren het 'slachtoffer'. De andere huisgenoten hadden natuurlijk ook vrienden uitgenodigd, en .. dan waren er natuurlijk ook nog de familie en vrienden van het gastgezin. Veeeeeeel mensen dus! En veeeeel fooood!
Het was een typische paasviering denk ik. Met z'n allen bij elkaar, zingen, wat gelovige rituelen, en champagne. En daarna 'aanvalleeeuh'! Na het eten zijn we met alle EF-studenten te kelder ingedoken, waar het alleen nog maar gezelliger werd. Tafeltennissen, poolen, en salsa dansen (door de experts natuurlijk). Ook de bongo's werden erbij gehaald.

Boston Marathon

Maandag was er de Boston Marathon, een groot spektakel in Boston. Na een hoop moeite hebben we (ik en Min: zuid-koreaanse meid) een mooie plek bij de finish weten te bemachtigen. Ook weer erg gezellig en leuk! De Kenianen hebben natuurlijk weer gewonnen. Ook Mike heeft meegedaan. Hij is er halverwege ingesprongen, en heeft de finish gehaald! NETJES!

Tijd voor een nieuwe week!

Aangezien ik hopeloos achterloop met het plaatsen van foto's kunnen mensen die erg nieuwschierig zijn ook foto's zien via de site van Micka onderaan bij Links aan de rechterkant van dit scherm...
18.04.2006 06:21 1 comment
 
renewolf.nl RSS renewolf.nl v4.0 | Copyright © 2005 - 2019 René Wolf :: CLIQworx webdesign :: Powered by Yourhosting